Jouw ideale baan

Hoe ziet die er eigenlijk uit? En… hoe kom je eraan? Ik begeleid je graag bij de volgende stap in je loopbaan. Je hebt nu misschien geen plezier meer in je werk omdat de uitdaging eraf is. Of je bent toe aan iets totaal anders, bijvoorbeeld leiding geven. Je baan past je niet meer. Wat past er wel bij jou?

Daarmee ga jij aan de slag. Waar ben je goed in? Wat geeft je energie en wat juist niet? Je onderzoekt zo nodig je capaciteiten. Je gaat bijvoorbeeld anderen interviewen over jezelf. Of praten en meelopen met mensen die werk doen dat jouw interesse heeft. Zo kom je in beeld bij organisaties en ontdek je waar je je thuis voelt.

Het resultaat is een actuele ‘foto’ van jezelf en je kwaliteiten. Daarmee vind jij het werk dat jou op het lijf geschreven is.

Soms reikt dit adviestraject verder dan werk en loopbaan. Dan moeten we dieper graven. Klopt het werk wat je doet nog wel met je levensmissie en drijfveren? Is dit wat je werkelijk wilt? We gaan terug naar je wortels. En naar de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt tot wat je nu bent. Jij bepaalt de koers, in verbinding met jezelf.

Dit alles doen we niet eventjes op een achternamiddag. Het kost tijd en actieve inzet om tot inzichten te komen. Het is van belang deze tijd te nemen om de goede richting in te slaan en de juiste stappen te zetten voor de toekomst.

Je kunt nu de eerste stap zetten door een afspraak te maken.

 

 

Solliciteren en netwerken
Outplacement