Mindfulness

Introductieworkshop ‘Wat kan Mindfulness voor mij betekenen?’

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen methode in het verlagen van stressklachten. In deze introductieworkshop krijg je een ‘proeverij’ voorgeschoteld met een aantal basisoefeningen uit de Mindfulnesstraining zodat je zelf kunt ervaren of Mindfulness iets voor je is.

Mindfulnesstraining ‘Stress is all in the game’

Heb je al van alles geprobeerd om meer ontspannen door het leven te gaan? Herken je dat je opgetogen was over hoe goed je bezig was? En dat je daarna toch weer in de valkuil van je automatismen bent getuimeld?
Mindfulness (of: Aandachttraining) is een andere benadering: hier ga je juist naar het moment van de stresservaring toe en stelt je er helemaal voor open. ‘Stress is all in the game’

In september start de volgende training.

MindfulYoga

Is een 8-weekse Mindfulnesstraining voor jou nog een brug te ver? Of heb je al eens een Mindfulnesstraining gevolgd en zoek je een manier om je beoefening te onderhouden? Dan is een uurtje per week MindfulYoga een ideale mogelijkheid. Met aandacht bewegen, je grenzen respecteren en bewust zijn van je ademhaling. Dit is de basis voor een ontspannen geest in een ontspannen lichaam.

Heb je belangstelling?
Op maandagavond geef ik de cursus bij Fitnesscentrum Sportique in Bovensmilde.
Op donderdagavond kun je meedoen aan de wekelijkse MindfulYoga-les in Assen-Centrum.

Mindfulness-oefendag

Heb je behoefte aan een dag waarin je écht tot rust komt en weer op kunt laden? Dan ben je welkom op de eerstvolgende stiltedag.

MindfulBasics

Iets meer diepgang biedt de nieuwe cursus MindfulBasics. In deze 6-weekse cursus van 5 kwartier mediteer je wat langer en gerichter, doe je bewegingsoefeningen en is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Na de voorjaarsvakantie wordt deze cursus weer gepland.

Mindfulnesstraining ‘Fijner werken en leven’

Word je weleens moe van jezelf? Van het alsmaar doordenken over situaties of ervaringen? Een brij die steeds groter en onoverzichtelijker wordt? Vaak neem je ‘automatisch’ aan dat nog méér denken je naar een oplossing brengt. Ondertussen ben je verstrikt geraakt in negatieve gevoelens en gedachten. De kunst is om deze automatische piloot te leren herkennen, te erkennen en van daaruit weer de regie over je leven te nemen. ‘Fijner werken en leven’

Binnenkort staan de data voor de volgende training op de site.

Mindfulnesstraining op locatie

Liever dichtbij huis of werk een Mindfulnesstraining volgen? Dat kan ook! Mindful@home of Mindful@work