Mindful@work

Mindfulness: methodiek die wetenschappelijk bewezen effectief is m.b.t.  stressreductie, somberheid en persoonlijke effectiviteit.

Wat is er nodig?
mindfulness1mindfulness2mindfulness3

Ruimte en tijd:
8 weken achtereen 2,5 uur bij één van de organisaties bv. 15.30-18.00 uur, 1 oefendag extern.
Oefenen: 1 uur/dag. Evt. deels te faciliteren door werkgever in tijd.

Waar?
Bij organisaties die bij elkaar in de buurt zijn gehuisvest. Lokaal, laagdrempelig en kleinschalig (geen reiskosten, korte lijnen).

Wie?
2 deelnemers per organisatie die elkaar vertrouwen, gemotiveerd zijn en ontvankelijk zijn om de training aan te gaan. Per trainingsgroep 6-8 deelnemers.

Wat?
Training in het richten van de aandacht-> meer focus, meer rust, meer keuzemogelijkheden.

Hoe?
Via contactpersonen in de organisatie, het liefst van mond tot mond, medewerkers informeren over de mogelijkheid om deel te nemen aan de training. Voorwaarde: volledig uit eigen beweging deelnemen. Voorafgaand aan deelname vindt voorgesprek plaats over verwachtingen en doelen.

Wat kost het?
€550,- excl. BTW(bedrag is incl. BTW voor niet-BTW plichtige organisaties). Voor ontvangende organisatie is tweede persoon voor half geld (gebruik van ruimte + faciliteiten). Te betalen uit persoonlijk ontwikkelbudget of ondersteund door organisatie. Voor medewerkers die deelname zelf bekostigen is gereduceerd tarief mogelijk.
Neem contact op voor de mogelijkheden.