Ontwikkeladvies 45plus

Ben je 45 jaar of ouder en speel je wel eens met de gedachte om van werk te veranderen? Uit nieuwsgierigheid of uit noodzaak omdat je functie ophoudt te bestaan? Of misschien omdat je beseft dat je niet gezond je pensioen kunt halen omdat het werk je steeds zwaarder valt? Soms besluit je om, na wéér een reorganisatie, het roer om te gooien en je te oriënteren op ander werk.
Juist om deze redenen heeft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het gratis Ontwikkeladvies 45plus ingevoerd.

Onderwerpen
Als loopbaanadviseur kan ik subsidie aanvragen voor 4 gesprekken met jou over:
– wat is je situatie op dit moment en welk toekomstperspectief heb je?
– wie ben je als persoon en wat zijn je sterke en minder sterke kanten?
– welke mogelijkheden om gezond en effectief te werken heb je nog meer en hoe benut je ze?
– wat heb je nodig om een nieuwe wending te kunnen nemen?

Werkwijze en resultaat
Het traject is een combinatie van gesprekken en zelfmanagement: je krijgt ‘huiswerk’ mee voor tussen de gesprekken door en ik vraag jou een paar regels te schrijven over hoe je de gesprekken ervaart zodat je het proces zelf actief mee kunt sturen.
Aan het eind van het traject ontvang je een verslag van de gesprekken en maken we samen een Ontwikkelplan zodat jij jezelf ook na afloop van de gesprekken ‘op koers’ kunt houden.

De gesprekken zijn vertrouwelijk, er gaat geen rapportage naar je werkgever.

Let op! De subsidie van het Ontwikkeladvies 45plus is nu op. Mocht je wel graag alvast kennis willen maken dan is dat mogelijk in afwachting van de subsidiemaatregel voor 2020.

Ervaring van deelnemer aan het Ontwikkeladvies 45plus:
“Ita is professioneel en laagdrempelig. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ik heb veel gehad aan het Ontwikkeladvies 45+. Ik kan Ita als loopbaanadviseur zeker aanbevelen.” vrouw, 45 jr. werkzaam in de kinderopvang.

Wil je meer ervaringen met het Ontwikkeladvies 45plus zien, klik dan hier.
Neem contact op als je wilt je weten of je in aanmerking komt voor het gratis Ontwikkeladvies 45plus.