Motto en Missie

‘Al lerend werken en leven’ is mijn motto. Hoe doe je dat: je blijven ontwikkelen, fit blijven, werk houden? Het gaat soms niet vanzelf. Vanaf mijn 17e jaar houd ik me bezig met wat gezondheid, ziekte en werken voor mensen betekent.

Voor mezelf heb ik ontdekt dat diepere drijfveren mijn handelen bepalen. Dit inzicht kan ook voor jou waardevol zijn om te komen waar je diep in je hart wilt zijn. Voor ieder mens is er een plek op aarde om zijn of haar talenten in te zetten en tot bloei te komen. Dat is mijn overtuiging.

Zie mij als een instrument om jou hierbij te ondersteunen. Ik geniet ervan om dit instrument steeds te verbeteren en krachtiger te maken. Mijn uitdaging is dat jij over jezelf leert en je zó ontwikkelt dat je er je hele leven profijt van hebt. Zelfs zo dat ook anderen van jouw groei kunnen genieten. En aangestoken worden om verder te kijken dan het bekende en vertrouwde.

Mijn missie: jou te leren je persoonlijke kracht te ontdekken en deze te durven inzetten. Jou ertoe te bewegen de ruimte te nemen om te wortelen, te groeien en tot bloei te komen. Om je de ‘power’ te laten ervaren bij het vrij-uit leven en werken.