Werken na mislukte operatie…

Ik kan door een mislukte operatie mijn werk niet meer doen en ben kostwinner. Hoe kom ik aan een inkomen… (Vrouw, 47 jaar).

Hernieuwd zelfvertrouwen is broodnodig nu je door ‘dikke pech’ afscheid moet nemen van je levenswerk. Je hebt geen andere keus dan jezelf te vermannen en weer verder te gaan. Ja, je bent nu boos en supergefrustreerd. Dat dit jou is overkomen! Je was met hart en ziel verknocht aan je werk!

Bij mij is ruimte voor je woede en verontwaardiging. Maar daarna gaan we samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden. En komt er ruimte voor echte keuzes.

Je kiest heel bewust en gemotiveerd om als 47-jarige weer de schoolbanken in te gaan. En dan nu om docent te worden in het werkveld dat jou zo lief is. Een uitkomst! Je leert een heel andere wereld kennen. Je ontmoet nieuwe mensen tijdens je stage op een school. Daar krijg je veel energie van en je handicap is geen enkel obstakel. Je kunt je vakkennis en ervaring kwijt.

Met glans haal je je diploma en je bent vol zelfvertrouwen aan het solliciteren. Bij mij krijg je tips en adviezen voor je cv, sollicitatiebrief en –gesprek zodat je goed uit de verf komt.

In een jaar tijd en tien gesprekken later was deze cliënte in staat haar eigen kost te verdienen.

De cliënte zelf

  • heeft nu een vaste baan die zij leuk vindt
  • hoeft zich geen zorgen meer te maken over haar inkomen…